Nappedam Lystbådehavn har godt 200 faste bådepladser og en del gæstepladser.
Man kan tillige benytte havnens faste pladser, hvis skiltet på pladsen er
grønt. Der findes el, vand og trådløst Internet på alle broerne, samt moderne bade- og toiletfaciliteter ved klubhuset, som står til fri afbenyttelse for gæstesejlere. I klubhuset forefindes TV og radio samt PC med adgang til Internet. Der er mulighed for at købe dieselolie på havnen og de blå cykler, som står på havnen, kan gratis benyttes af gæstesejlere.

 Nappedam lystbådehavn er bygget og bliver vedligeholdt af medlemmerne. Den er bygget op omkring den tidligere anløbsbro, som blev brugt af såvel dampskibsruten, der sejlede på Århus-bugt, som af mindre fartøjer der sejlede med korn og kunstgødning. Nappedam var dengang Danmarks mindste trafikhavn. Kong Christian X holdt meget af at ligge for anker i Egens Vig med "Dannebrog". Det skete også, at "Dannebrog" lagde til ved kajen i Nappedam. Ser man havnen i dag, er det svært at forestille sig så store skibe har kunnet besejle havnen.

 Der er 3 km til Rønde midtby, hvor der findes flere dagligvarebutikker samt et væld af specialbutikker. Ved havnen afgår bus til Rønde, Ebeltoft og Århus. Der er anlagt cykelsti helt til Rønde.