H.D. tur til MariagerNappedam H. D.


Mødestedet for de lidt ældre mænd i Nappedam, dem over 60. år

Lidt til orientering.

Som aftalt ved vores møde den 4. September sender jeg lidt info om muligheden for tur til Mariager Saltcenter, som Henning Wittrup varmt har anbefalet.

Forslaget er vi tager derop tirsdag den 6. november trods mulig bådoptagning denne dag, så Peter og Jens Arne må holde fri denne dag

Entre vil være 98 kr., dog 20% rabat hvis vi bliver mere 25 personer. Vi kan jo overveje at tage gaster med.

Mulighed for frokost Cafe Saltbøssen, og lige nu er der en flot buffet i spil, pris inkl. en stor fadøl til 150 kr., vi skal være mindst 10. personer se vedhæftede.
Kørsel, her er mit forslag, at vi som tidligere fylder bilerne og så giver et tilskud til brændstof til ejer.

Vi drøfter dette på vores næste møde tirsdag den 2. oktober.

Lidt fremtid:.

John må desværre melde afbud til julefrokosten, men der er bred enighed om, vi selv laver med som tidligere år.
Er I klar over, vi har 10 års jubilæum næste år?.
Vores første sammenkomst var den 8. december 2009. Det må give en julefrokost uden lige i 2019, så bestil afhentning for hjemtransport allerede nu.

Køkkenholdet er på plads trods Johns afbud, men han kan jo kun være et sted , så vi må undvære . John reservere lige tirsdag 3.december 2019 til os i Nappedam.

En ting mere var på tale, nemlig en tur i Mols Bjerge med Nationalpark Bussen med John Simoni,
Prisen for en tur på cirka 3. timer er p.t. 3.000 kr. med en spændende og levende orientering om hvordan vores bjerge er opstået. En tur jeg varmt vil anbefale, man kan selv tage turen fra  til 150. kr. fra Ebeltoft i sommerhalvåret.
I kan vælge selv at tage turen, men det kunne være hyggeligt med en fælles tur. Vi kan være omkring 33 personer i bussen, og så vil det jo være muligt for en flad 110. kr. seddel. Men lad os drøfte det og så vil jeg vende tilbage til John Simoni om vi kan finde en dato.

Og så til sidst.
Ovenstående er på Nappedam´s hjemmeside og på opslagstavlen i klubhuset.
Jeg har en række mail adresse som jeg sender direkte til, om hvad der sker. Vil du med her så send din mail adresse til mig, så sætter jeg dig på listen.:.    
                                            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.            

Ønsker du ikke opdatering mere eller har meldt dig ud af Bådlauget, så giv lige et praj, så er du fri for at irriteres over hvad du går glip af.

Mange hilsner til jer alle fra jeres tovholder.
Harald

19/09 2018