HD. efterår 2021

Vi må jo så endelig forsamles igen, og jeg har set i kalenderen.

 
Jeg har efterhånden vænnet mig til, I bare kommer daskende, som det passer jer, og sådan er det helt fint 🤗.
Jeg sørger for der er kaffe på kanden fra kl. 09,30 ⏰ og indleder så den formelle med mønstring kl. 10,00, hvor vi snakker om, hvad vi så skal bruge resten af året til 😴☕.
 
Jeg har følgende datoer i spil , selvfølgelig alle første tirsdag i måneden,
men se her:.
 
Den 07/09. Hyggesnak, og hvad har I af gode input og oplevelser fra sommersejladser eller andet.  Måske om vi skulle bestille et par stykker smørrebrød til vores næste møde, hvis så, vil tilmelding være bindende, vi  snakker om det 🍴🍺😄.
 
Den 05/10. Se ovenfor, men husk hvis vi tager smørrebrød, vil det blive med egenbetaling, og bindende tilmelding, men der lægges op til fælles hygge. Vi har lidt juleøl på lager 🎅🍺.
 
Den 02/11. Ikke noget på dagsorden udover kaffe og planlægning af vores julefrokost 🌲🎅.
 
Den 07/12. Julefrokost og  klargøring til denne, en fælles indsats for at få det hele til være som vi ønsker. Klokkeslæt kommer der nærmere om, men der vil som vanligt være kaffe kl. 09,30 og opstart af diverse tildelte opgaver varetager holdene selv. 🎅 Tilmelding nødvendig, der kommer nærmere.
 
Er du forhindret en af de nævnte datoer, men har lyst, så mødes vi som nævnt den første tirsdag i måneden. Se hjemmeside og opslagstavle for opdateringer ☝📋 
Mød op 🚲 og hyg dig, husk der er ingen mødepligt eller fast dagsorden udover hyggeligt uforpligtende samvær, hvor vi laver det vi har lyst til.
For nye ældre medlemmer så husk, er du efterlønner eller er pensionist der har mulighed for at komme tirsdag formiddag, så er du velkommen til at møde op til vores uformelle hygge.
Det kræver kun du er medlem, og ja vi er en flok noble herrer der mødes.
 
Se evt hjemmesiden  hvor du finder Lanternen og lidt mere om os HD.ere.
 
På snarlig gensyn
Hilsen
Harald 🌞